Oranje Nassau en Voetbalshop.nl tekenen kledingcontract

Gepubliceerd op
10 maart 2023

2023 03 09 KLEDINGCONTRACT ON 004

Gisteravond vond in de bestuurskamer van Oranje Nassau een kleine ceremonie plaats. De gelegenheid: de ondertekening van een kledingcontract, waarbij ON zich voor maar liefst 8 jaar verbindt aan Voetbalshop.nl en aan het kledingmerk Robey. De ceremonie werd kort ingeleid door Johan Lindemulder, voorzitter van de TC mannen, die het proces heeft gecoördineerd, daarbij sterk ondersteund door Henderika Kingma en Brenda Kuiper van de TC Vrouwen.

Johan gaf een schets van het verloop van het proces dat reeds loopt vanaf de zomer van 2022. Met betrokkenheid van bestuur, sponsoren en gebruikers werd eerst een keuze gemaakt voor het merk Robey, vervolgens voor het beste ontwerp en moest intussen de bestelgrootte worden vastgesteld. Bij uitlevering over enkele maanden zullen de seniorenafdelingen (mannen én vrouwen) er keurig én uniform op staan. Dat moment is vanwege onzekerheden in het productieproces nog niet goed aan te geven; vooralsnog wordt gekoerst op eind april / begin mei.

Het kledingcontract heeft grote impact op de vereniging en is mogelijk gemaakt door sponsoren. In de eerste plaats is dat (voor de gehele mannenafdeling!) onze hoofdsponsor Sixton Safety Shoes. Bij de vrouwen zijn de betrokken partijen de nieuwe hoofdsponsor Autobedrijf Terwolde, dealer van de merken Renault, Dacia en Nissan, en de subsponsors OG Clean Fuels, Amasus Shipping in Delfzijl en PIM Lease. Oranje Nassau is deze sponsoren veel dank verschuldigd!

De ondertekening werd gedaan door Hans Maatman van Voetbalshop.nl Groningen (op de foto in het midden) en namens Oranje Nassau door voorzitter Mark Pathuis (links) en secretaris Jaap Helmus (rechts). Bij de uitreiking van de kleding gaan we er uiteraard een mooi event van maken. En daarbij zullen dan ook de teams en de sponsoren aanwezig zijn.

 

 

 

 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.