Clubgeschiedenis

Oranje Nassau werd opgericht op 30 april 1918. Op die dag zaten een aantal jongemannen in een klein zolderkamertje van een pakhuis achter de A-kerk in Groningen bij elkaar. Zij waren de oprichters van de Christelijke Voetbal- en Athletiekvereniging Oranje Nassau. Hun namen zijn: Johan van der Berg, Piet Bolt, Ferdie Hernamt, Jo Holwerda, Cor Hijszeler, Frits Hijszeler, Piet Schreuder, Jan Veenhuizen, Piet Veenhuizen, Jelte Venema en Geert de Vries. Frits Hijszeler was voorzitter en daarmee de eerste voorzitter in de geschiedenis van Oranje Nassau.
Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.