Mannen

Oranje Nassau heeft in 2023/2024 zeven seniorenelftallen actief:

Mannen 1 speelt in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. De trainingen worden verzorgd door hoofdtrainer Erwin Heerlijn, de assistenttrainers Jesse Nienhuis en Marshall Pourier en de keeperstrainer Peter van der Sluis. 

Mannen 2 en mannen 3 spelen in de derde klasse.
Mannen 4 en mannen 5 spelen in de vierde klasse.
Mannen 6 en mannen 7 komen uit in de vijfde klasse.
Op vrijdagavond is er nog een 35+ team actief.

Meer algemene informatie

Mannen

Word lid van
CVV Oranje Nassau

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.