MCZ is er voor alle leden van Oranje Nassau  

Gratis advies van je clubfysiotherapeut.

 

Heb je lichamelijke klachten of een (sport)blessures?

Sporten en bewegen is leuk en gezond, maar wat als je last krijgt van blessures of lichamelijke klachten, waardoor je beperkt wordt in het dagelijks leven of bij het sporten. Meestal verdwijnen die pijntjes wel weer vanzelf, maar soms heb je professionele hulp nodig van een fysiotherapeut. Dan kun je bij fysiotherapeut Marc Vegter terecht. Marc is op donderdagavond aanwezig op de club en is er voor iedereen met een Oranje Nassau hart.

Heb jij pijn- of beweegklachten of twijfel je of het wel verstandig is om door te trainen? Loop dan eens langs bij de clubfysiotherapeut Marc van MCZ. Hij beoordeelt je klachten en geeft je advies wat je het beste kunt doen om veilig en verantwoord van je klachten af te komen. 

In de meeste gevallen zijn blessures makkelijk op te lossen, maar dat is niet altijd het geval. Dan adviseren we je te laten behandelen op één van drie onze locaties in Groningen of Haren.

Zorgverzekering

Tot en met 17 jaar worden je behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Vanaf 18 jaar heb je een aanvullende verzekering nodig, welke fysiotherapie vergoedt. Heb je geen aanvullende verzekering, geen probleem, dan ontvang je een factuur voor je behandeling.

De fysiotherapeut is voor iedereen toegankelijk, je hoeft dus niet eerst naar je huisarts en dat scheelt weer!

Waarom naar de fysiotherapeut van MCZ?

MCZ verzorgt de fysiotherapie en de sportverzorging bij Oranje Nassau. Dat bevalt aan twee kanten goed. Maar veel leden weten niet dat de fysiotherapeut ook beschikbaar is voor alle andere leden én niet te vergeten de supporters. Als je klachten hebt, jong of oud, Marc Vegter geeft je graag advies en mocht behandeling nodig zijn, dan hebben wij van MCZ alle denkbare specialismen om jou weer pijnvrij te laten bewegen. 

Vergeet niet te vermelden dat jij via Oranje Nassau bij MCZ een afspraak maakt. Waarom? Omdat ON en MCZ hebben afgesproken, dat hoe meer leden gebruik maken van de dienstverlening van MCZ, ON daar als club voor beloont wordt. Je wordt er dus zelf beter van, maar je steunt ook je club!


Marc is iedere donderdagavond aanwezig op de club. Je kunt even langslopen om te kijken of hij tijd voor je heeft, maar wil je er zeker van zijn dat hij tijd voor je heeft, mail hem dan eerst even, zodat jullie een gratis 10 minuten afspraak kunnen maken voor advies.

Aanwezigheid Fysiotherapeut

Marc Vegter is aanwezig bij Oranje Nassau op:  donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over MCZ

MCZ is een centrum voor Bewegen en gespecialiseerd in Fysiotherapie, Sportrevalidatie en Fitness. Voor elke beweegklacht hebben wij de beste oplossing voor jou. Wil je meer informatie over MCZ of direct een afspraak maken? Ga dan naar www.mcz.nl of bel met 050 – 527 16 13.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.