De laatste
nieuwsberichten

27 november 2022

Uitslag klaverjas- en sjoelavond d.d. 25 november 2022

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom.

Alfred liet weten dat op maandag 7 november 2022 in het ziekenhuis belandde.  Hij had een darmbeschadiging en is daar aan geopereerd. Het was even de vraag of hij voor maandag 14 november 2022 ontslagen zou worden uit het ziekenhuis. Gelukkig kon Alfred bij de Algemene Ledenvergadering van maandag 14 november 2022 aanwezig zijn. Helaas was de opkomst bij de ALV erg slecht. Buiten het bestuur om, was alleen Bert Postma bij de ALV aanwezig. Er waren deze avond 13 klaverjassers en er was 3 sjoelers.

Gretig Oranje Nassau slachtoffert ook FVC
26 november 2022

Gretig Oranje Nassau slachtoffert ook FVC

Op een helaas matig bezocht Coendersborg liet een ontketend Oranje Nassau een mooi staaltje voetbal zien en gaf het Leeuwarder FVC geen moment het idee dat ze een puntje mee mochten nemen naar Friesland. Vanaf de aftrap zat de Oranje brigade van Heerlijn, Pourier en van der Sluis er boven op en gaf zo doelman Erwin Heidekamp een snipperdag. Dat het bij een keurige drie nul overwinning bleef lag meer aan het missen van nog meer mogelijkheden dan aan het verzet van de mannen uit Leeuwarden.

Oranje Nassau begint tweede periode met een thuiswedstrijd tegen FVC
23 november 2022

Oranje Nassau begint tweede periode met een thuiswedstrijd tegen FVC

Drie van de vijf nieuwelingen in deze competitie zijn dit seizoen al te gast geweest op ons sportpark. Eigenlijk vier, maar Gorecht kwam voor de beker. Komende zaterdag is de volgende nieuweling, FVC uit Leeuwarden te gast op ons sportpark.

Oranje Nassau hangt ook Leeuwarder Zwaluwen aan de zegekar
19 november 2022

Oranje Nassau hangt ook Leeuwarder Zwaluwen aan de zegekar

Dat de tribune bij de Zwaluwen zo goed als leeg bleef was logisch, want een zeer koude wind uit het oosten, hield de temperatuur onder nul. Dat bij het Friese gedeelte van de   plm. 100 toeschouwers de gevoelswaarde niet veel hoger kwam had meer met de drie - nul nederlaag te maken, die hun helden moesten slikken tegen het Groninger Oranje Nassau. Dat pupil van de week Julian Smink het enige Zwaluwen doelpunt scoorde, leverde hem een medaille op maar de club geen punten.

Erwin Heerlijn en Oranje Nassu continueren de samenwerking.
18 november 2022

Erwin Heerlijn en Oranje Nassu continueren de samenwerking.

De Technische Commissie (TC) van Oranje Nassau is verheugd te kunnen melden dat zij overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over een verlenging van het contract met (nog) een jaar. De 37-jarige Heerlijn gaat daarmee zijn zesde seizoen in als hoofdtrainer van de Coendersborgbewoners. En dat mag je gerust enigszins verrassend noemen, immers de voorbeelden dat trainers tegenwoordig een beperkte houdbaarheid hebben komen vrijwel dagelijks voorbij. 

Nieuwe presentatiekleding voor eerste selectie
18 november 2022

Nieuwe presentatiekleding voor eerste selectie

Tijdens een korte bijeenkomst gisteravond in de bestuurskamer is de nieuwe presentatiekleding uitgereikt aan de eerste selectie. Die kleding is beschikbaar gesteld door Sixton Safety Shoes, de hoofdsponsor van Oranje Nassau.

Oranje Nassau wil goede reeks vervolgen in Leeuwarden
16 november 2022

Oranje Nassau wil goede reeks vervolgen in Leeuwarden

Voor de tweede keer dit seizoen reist Oranje Nassau zaterdag af naar Leeuwarden. Dit keer om strijd te leveren met de Leeuwarder Zwaluwen. Het is niet de laatste reis naar de Friese hoofdstad, want verderop in het seizoen gaat het team van Heerlijn ook nog de strijd aan tegen FVC.

Oranje Nassau heeft handen vol aan rode lantaarndrager ’t Fean ‘58
12 november 2022

Oranje Nassau heeft handen vol aan rode lantaarndrager ’t Fean ‘58

Degene die gedacht had dat ON – ’t Fean een makkie zou worden kwam zaterdagmiddag op sportpark Coendersborg bedrogen uit. Niet dat er een grote verrassing gebeurde, maar het goede en verzorgde voetbal van de Friese gasten liet niet zien dat ze met slechts een schamel puntje onderaan in 1F vertoeven.

Dinsdagavond oefenwedstrijd tegen sv Marum
12 november 2022

Dinsdagavond oefenwedstrijd tegen sv Marum

De selectie van Oranje Nassau speelt komende dinsdagavond  een oefenwedstrijd in Marum. sv Marum is die avond de tegenstander. 

Opnieuw een nieuweling als tegenstander in thuisduel van Oranje Nassau
09 november 2022

Opnieuw een nieuweling als tegenstander in thuisduel van Oranje Nassau

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau de vierde thuiswedstrijd van dit seizoen. Maar ook al de derde tegen een nieuwe tegenstander in deze competitie. ’t Fean ’58 uit Surhuisterveen, de kampioen van 2I vorig seizoen, komt op bezoek op Coendersborg. Ik ben benieuwd  naar het spel van deze tegenstander.

Afwachtend Oranje Nassau blijkt oppermachtig In Damwald.
05 november 2022

Afwachtend Oranje Nassau blijkt oppermachtig In Damwald.

Deze fraaie aankondiging komt uit de pen van trainer Erwin Heerlijn. Ik gunde hem dit na de mooie overwinning, die door het collectief binnengesleept werd. Een uitstekend geprepareerde selectie, een prima buschauffeur, die  eerst klemgezet werd door niet nadenkende bermparkeerders, maar ons toch op tijd op de plaats van  bestemming bracht. De volledig meegereisde T.C. en vaste supporters zorgden er voor dat er een sfeervolle terug reis aanvaard kon worden. Het feest kreeg op Coendersborg nog een vervolg, waar uitgelaten vrouwenteams, die allemaal prima overwinningen hadden behaald voor een uitstekende ambiance zorgden. 

Voorbeschouwing Oranje Nassau vrouwen 1 - FC Rijnvogels vrouwen 1
04 november 2022

Voorbeschouwing Oranje Nassau vrouwen 1 - FC Rijnvogels vrouwen 1

En daar was ‘ie dan afgelopen zaterdag: de eerste overwinning van het seizoen is een feit. En wat was het een spannende pot: een rode kaart, een gestopte penalty en uiteindelijk met 10 man alsnog de winnende scoren. Er werd fantastisch gevochten door de meiden(soms misschien iets te letterlijk) en degene die er niet bij waren, zaten nagelbijtend te wachten om via de app te horen dat het eindsignaal eindelijk geklonken had.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.