Vrouwen

Bij Oranje Nassau zijn in het seizoen 2023/2024 vier vrouwenteams actief: 

Vrouwen 1  speelt voor het tweede seizoen op het hoogste amateurniveau van Nederland, in de Topklasse. Zij worden getraind door hoofdtrainer Nanne Iedema en assistent-trainer Victor Schoenmakers.

Vrouwen 2  is al een aantal seizoenen stabiele factor in de 1e klasse landelijk en wordt getraind door Jannet Maréchal - van Dijken en Lars Bardewee.

Vrouwen 3  heeft zich gehandhaafd in de 2e klasse Noord en wordt getraind door Maaike Slagter, Daniel Zuidema en Jan Willem Bennemeer.

Op vrijdagavond is er een7x7team actief in de 18+ competitie.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook ON vrouwen 1

Instagram ON vrouwen 1

Vrouwen

Word lid van
CVV Oranje Nassau

Hoofdsponsor Renault Terwolde

Hoofdsponsor Renault Terwolde

Onze vestigingen in Groningen en Zwolle zijn voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling. Ook hebben wij altijd minimaal 300 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken. 

Terwolde beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. 

Subsponsor
OG clean fuels

OG Clean Fuels gelooft in een toekomst met een mix van schone brandstoffen. Dankzij en netwerk van meer dan 220 tankstations in Europa is OG uitgegroeid tot de snelst groeiende speler in de duurzame mobiliteitssector. Deze schone brandstoffen omvatten Bio-CNG, Bio-LNG, EV, Waterstof en HVO100. De ambitie van OG is om de grootste schone brandstoffen retailer van Europa te zijn gecombineerd met eigen productie.

Subsponsor
Amasus shipping BV

Amasus is een maritieme dienstverlener gevestigd in Delfzijl.

Amasus is eigenaar/operator van schepen voor de shortsea, bulk, stukgoed, offshore en wereldwijde zware lading (incl. RoRo) markt.

Dankzij de optimale vlootsamenstelling heeft Amasus voor elk type lading en bestemming het juiste schip.

Subsponsor
Pim Lease

de zorg en verantwoordelijkheid van een wagenpark en nemen hiermee een deel van de bedrijfsvoering uit handen.

Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.