Vrouwen 3

Vrouwen 3

Boven vlnr: Jorna Speck (assistent coach) Froukje Sliedrecht, Suzanne Spelde, Anke Hooghiemstra (teammanager) Sanne Pieterman, Emily Liefers, Inge Huisman (teammanager).

Midden vlnr: Lilianne van 't Land, Lisan Jonkman, Jamilly van Ulft, Nienke Schuiling, Sanne Zwiers, Iris Westerhof, Maaike Slagter (trainer).


Onder vlnr: Maria Geuken - Smit, Aniek Beukeveld, Jesperre Leentvaar, Birgit Bols, Larissa Bultman, Elina Worsch.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.