Vrouwen 3

Vrouwen 3

Boven vlnr: Jorna Speck (assistent coach) Froukje Sliedrecht, Suzanne Spelde, Anke Hooghiemstra (teammanager) Sanne Pieterman, Emily Liefers, Inge Huisman (teammanager).

Midden vlnr: Lilianne van 't Land, Lisan Jonkman, Jamilly van Ulft, Nienke Schuiling, Sanne Zwiers, Iris Westerhof, Maaike Slagter (trainer).


Onder vlnr: Maria Geuken - Smit, Aniek Beukeveld, Jesperre Leentvaar, Birgit Bols, Larissa Bultman, Elina Worsch.

Hoofdsponsor Renault Terwolde

Hoofdsponsor Renault Terwolde

Onze vestigingen in Groningen en Zwolle zijn voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling. Ook hebben wij altijd minimaal 300 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken. 

Terwolde beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. 

Subsponsor
OG clean fuels

OG Clean Fuels gelooft in een toekomst met een mix van schone brandstoffen. Dankzij en netwerk van meer dan 220 tankstations in Europa is OG uitgegroeid tot de snelst groeiende speler in de duurzame mobiliteitssector. Deze schone brandstoffen omvatten Bio-CNG, Bio-LNG, EV, Waterstof en HVO100. De ambitie van OG is om de grootste schone brandstoffen retailer van Europa te zijn gecombineerd met eigen productie.

Subsponsor
Amasus shipping BV

Amasus is een maritieme dienstverlener gevestigd in Delfzijl.

Amasus is eigenaar/operator van schepen voor de shortsea, bulk, stukgoed, offshore en wereldwijde zware lading (incl. RoRo) markt.

Dankzij de optimale vlootsamenstelling heeft Amasus voor elk type lading en bestemming het juiste schip.

Subsponsor
Pim Lease

de zorg en verantwoordelijkheid van een wagenpark en nemen hiermee een deel van de bedrijfsvoering uit handen.

Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.