Aantrekkelijke oefenwedstrijd vv Roden Oranje Nassau

Gepubliceerd op
09 juli 2024
vv Roden en Oranje Nassau maakten er maandag avond een leuke oefenwedstrijd van. Zowel trainer Paul Ravenu van Roden als Erwin Heerlijn lieten de nieuwe spelers volop voetballen. Oranje leek een licht overwicht te hebben, maar de ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd. door Bert Postma
 
Oranje Nassau opende in de 25e minuut de score door Ezra Schrijver, die door een foutje in de Roner defensie vrij kon binnenschieten.. 0 - 1. Tien minuten later was het Nick ter Arkel die namens de Drenten de gelijkmaker liet aantekenen. 1-1. Dit was ook de ruststand. Na de pauze stonden er veel nieuwe spelers op het veld. In de 58e minuut was het ON topscorer Peter van Son, die de gasten weer op voorsprong bracht. 1 - 2. ON mocht er een kwartier van genieten, want in de 75e minuut was het Hugo Steenbergen die de gelijkmaker op zijn naam bracht. 2 - 2. Dit leek ook de eindstand te worden totdat Jim de Leeuw het in 85e minuut op zijn heupen kreeg en Peter van Son en niet te missen kans bood. 2 - 3. Een uitslag waar we nog niet te veel conclusies aan zullen verbinden. De ploegen zullen in de competitie uitmaken wie de punten gaat veroveren. Al met al een leuke avond voor de plm. 100 toeschouwers. Enige minpuntje deze avond de vrij ernstige knie blessure die Roden speler Getuar Dergutie opliep. Namens ON een spoedig herstel gewenst. Scheidsrechter en assistenten bedankt dat jullie deze avond ook beschikbaar waren.
 
Hier nog de foto's. 
Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.