Afsluiting seizoen 17 juni

Gepubliceerd op
15 juni 2023
Beste leden en vrienden van de club,

Aanstaande zaterdag is het zover! Het eindfeest van Oranje Nassau. Wij zijn erg blij met het aantal aanmeldingen, het belooft een leuke dag te worden.

poster A3 mixtoernooi2023

Voor de mensen die zich opgegeven hebben voor het toernooi, we willen jullie vragen om op de club aanwezig te zijn om 13.30 uur. Bij aankomst zullen jullie meer informatie krijgen en de teamindeling. Mocht je vrienden/vriendinnen/familieleden hebben die het leuk vinden om mee te doen, neem ze gerust mee!
Uiteraard wordt er ergens om gespeeld. Wij vinden het onwijs leuk om te vermelden dat de hoofdsponsor van FC Groningen, OG Clean Fuels tevens sponsor van de vrouwenafdeling binnen Oranje Nassau een prijs beschikbaar heeft gesteld voor de winnaars van het toernooi. De winnaars mogen namelijk op uitnodiging van OG Clean Fuels plaatsnemen met VIP Tickets op de tribune bij een thuiswedstrijd van FC Groningen! 
Mocht je niet deelnemen aan het toernooi, ben je natuurlijk wel de hele dag welkom. Na het toernooi zullen we verdergaan met het avondprogramma. De hele dag door is er inloop, maar we willen jullie vragen om rond de klok van half 5 aanwezig te zijn. We starten dan met de presentatie van onze nieuwe tenues en het dankwoord voor onze sponsoren, die het mogelijk hebben gemaakt dat wij volgend jaar als eenheid mogen schitteren! Ook zal dan rustig de BBQ opgewarmd worden, waar onze grillmeesters hun handen uit de mouwen zullen steken.

Als alle buiken gevuld zijn en de BBQ afgekoeld is komt de band De Davies ons vermaken met de leukste hits uit de jaren 80, 90 en 2000 en zal het feest losbarsten!
Zoals het nu lijkt wordt het erg mooi weer, het programma zal zich dus ook buiten afspelen. 
Vergeet je zonnebrand niet en heel graag tot zaterdag!

Met verheugde en sportieve groet, Oranje Nassau

 VIP tickets FC Groningen

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.