Agenda ALV 19 april 2024

Gepubliceerd op
06 april 2024

Beste ON-ers,

Onderstaand vinden jullie de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 19 april 2024. De vergadering begint om 19:30 en vindt plaats in de kantine van onze club.

Op donderdag 11 april a.s. is er tussen 19:30 en 20:30 gelegenheid tot inzage in de jaarrekeningen van de afgelopen 5 jaren.  Ben je op dit tijdstip verhinderd, maar wil je toch graag de jaarrekeningen inzien? Neem dan even contact op met het bestuur, zodat we hiervoor een afspraak kunnen maken.

 

Met sportieve groeten,

Het bestuur

 

Agenda Algemene Ledenvergadering d.d. 19 april 2024

1. Opening

2. Ingekomen stukken en mededelingen

3. Jaarrekening 2022/2023

4. Begroting 2024/2025

5. Gebouwen

6. Bestuurssamenstelling

7. Jubilarissen

8. Rondvraag

9. Sluiting

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.