Definitieve samenstelling selectie Oranje Nassau 1 seizoen 2023-2024

Gepubliceerd op
15 juni 2023

Op het moment van schrijven van dit bericht is het donderdagavond 15 juni 2023, 9 uur ’s avonds. Deadline day dus. Na vanavond 24.00uur zijn de kaarten op de ‘transfermarkt’ weer geschud. Het Dagblad van het Noorden zal er stellig een flink bericht aan wijden. Oranje Nassau heeft de selectie al even rond. Hieronder een overzicht, eerst de nieuwkomers, dan de vertrekkers, en tenslotte een totaaloverzicht van de selectie.

Er is een achttal nieuwkomers: Jim de Leeuw en Daan Smit (van ACV Assen), Djarni Leidelmeijer (van Be Quick 1887), Quinten Anakotta en Luuk Kuipers (van Pelikaan S), Joar Terpstra (van SDC Putten), Peter van Son (van Hoogezand) en Felipe Pinheiro (van PKC ’83). Wij heten de nieuwelingen nogmaals van harte welkom!

Er zijn ook vertrekkers: Rick Boyer (naar ACV), Jelle Bouma (naar Hoogezand), Amin Ouhida (naar Velocitas), Giovanni Salvo (stopt), Dave Bosgraaf (stopt / verhuisd naar Haarlem) en Jordy Kailie (naar Waskemeer). En reeds eerder vertrokken Caram Alves (naar de USA) en Yoshi Supriatna (bestemming onbekend). Allen veel succes bij hun nieuwe club en / of op hun verdere levenspad. Dank voor jullie inzet voor en bijdrage aan Oranje Nassau!!

De selectie ziet er voor komend seizoen als volgt uit:

Keepers: Erwin Heidekamp en Joar Terpstra

Verdedigers: Djarni Leidelmeijer, Daan Smit, Quirijn Boelens, Ard Veenhof, Luuk Kuipers, Jim de Leeuw, Bernard Suffner

Middenvelders: Walid Barhouss, David Voigt, Tyson dos Santos, Felipe Pinheiro, Youri Schuur, Quinten Anakotta

Aanvallers: Rick Wiersma, Ezra Schrijver, Rémon Schutte, Thomas Careman, Ruendel Martina, Tim Deelen, Peter van Son

Jan Kruithof revalideert van kruisbandoperatie en sluit hopelijk in de loop van de tweede seizoenshelft aan bij de selectie. Medio dit seizoen zal Bernard Suffner naar verwachting zijn studie in Groningen afronden om vervolgens terug te keren naar Duitsland.

Net als in de afgelopen jaren zal er ook een back up squad worden samengesteld. Die bestaat uit spelers die op hoog niveau inzetbaar zijn, frequent met de selectie meetrainen en in wedstrijden kunnen worden ingezet mocht zich de uitzonderlijke situatie voordoen dat  er vanuit de selectie zelf door blessures, schorsingen of anderszins te weinig mensen beschikbaar zijn. Over de exacte samenstelling van de back up squad zijn we nog in gesprek.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.