Djarni Leidelmeijer van Be Quick 1887 naar Oranje Nassau

Gepubliceerd op
09 mei 2023

Oranje Nassau heeft zich opnieuw versterkt met een speler voor het seizoen 2023-2024. De 25-jarige Djarni Leidelmeijer maakt deze zomer de overstap van de Esserberg naar sportpark Coendersborg.

Djarni Leidelmeijer

Djarni is een inmiddels ervaren rechtervleugelverdediger, die ook goed uit de voeten kan als centrale verdediger. Hij begon ooit met voetballen bij GRC in Groningen. Op zijn 13e maakte hij de overstap naar Be Quick 1887. Daar doorliep hij alle selectie-elftallen in de jeugd totdat hij op zijn 19ewerd opgenomen in de eerste selectie. Met Be Quick speelde hij een jaar in de Derde divisie en jaren in de vierde divisie (voorheen Hoofdklasse). Jarenlang was Djarni verzekerd van een basisplaats en leidersrol bij Be Quick. Hij droeg ook jaren de aanvoerdersband; mede als gevolg van blessureperikelen raakte hij in de 2e helft van dit seizoen zijn basisplaats kwijt.

Djarni woont met zijn vriendin in Groningen. Hij  is op dit moment nog binnendienstmedewerker bij Sikkens verven, maar maakt binnenkort de overstap naar Glas-Meesters Groningen, waar hij bedrijfsleider wordt. Na de middelbare school heeft Djarni de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hanzehogeschool succesvol afgerond.

Djarni zelf over zijn keuze voor Oranje Nassau: “Ik ben erg blij met mijn overstap naar Oranje Nassau en heb er enorm veel zin in. Ik was toe aan een nieuwe omgeving, na een groot deel van mijn carrière bij Be Quick gevoetbald te hebben. Ik heb voor Oranje Nassau gekozen, omdat ik op zoek was naar een club die qua speelwijze er net zoveel energie insteekt als er bij Be Quick wordt gedaan. Erwin en een groot deel van mijn aanstaande teamgenoten ken ik goed, wat uiteraard ook heeft meegespeeld in mijn keuze om voor Oranje Nassau te voetballen. Oranje Nassau heeft een leuke selectie, met veel voetballende kwaliteiten. Ik ga mijn best doen om volgend seizoen hier een steentje aan bij te dragen en zo te werken aan onze ambities met de club.”

Hoofdtrainer Erwin Heerlijn en de technische commissie van Oranje Nassau zijn blij met de keuze van Djarni: “Met zijn voetbalkwaliteiten en ervaring op divisieniveau vormt hij een zeer welkome versterking voor het rechterverdedigingsblok. Wij wensen Djarni heel veel plezier en succes bij zijn nieuwe club!”

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.