Drukte op bij Oranje Nassau

Gepubliceerd op
10 juni 2023
Het is reeds enkele dagen geleden dat bij de club een groot aantal studenten op bezoek waren die een compleet voetbal toernooi hebben gespeeld op o.a. Ons hoofdveld. Enkele honderden studenten van een bepaalde studentenvereniging waren hoofdzakelijk op fiets gekomen .de parkeerplaats stond helemaal vol. En Henk de jonge wilde wel even een kijkje nemen. Achter de bar stonden ON"ers vele gele rakkers uit te delen. Bedankt voor het vele werk voor de club en studenten gedaan. Een bezoeker die de studie reeds lang geleden heeft gevolgd. 
IMG 20230609 WA0000
 
Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.