Eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2024/2025

Gepubliceerd op
07 juli 2024

Maandagavond, precies een week na de start van de voorbereiding speelt Oranje Nassau de eerste oefenwedstrijd. De tegenstander is vv Roden, dat komend seizoen ook in 1H speelt. De wedstrijd begint om 20.00 uur op sportpark vv Roden in Roden.

Roden werd vorig seizoen kampioen van de zondagklasse 2I met een voorsprong van negen punten op Rolder Boys. Bekendste namen in de selectie zijn voor ON-volgers ongetwijfeld de gebroeders Erolind en Getuar Derguti. Robin van der Tuin was de topscorer van de competitie met 30 doelpunten.

Oranje Nassau heeft veel nieuwe selectiespelers. Voor de staf zal het daarom het doel vooral  zijn om van deze selectie een eenheid te maken. Overigens zullen we vanaf de start van het tweede deel van de voorbereiding nader kennismaken met de nieuwelingen. Van de vertrekkers zullen we Ard Veenhof, Felipe Marcal Pinheiro en Ruendel Martina mogelijk nog wel weer eens in actie zien.  Zij maken dit seizoen nog deel uit van bck up squad.

Benieuwd naar  de nieuwelingen kom dan maandagavond naar Roden. Ongetwijfeld zal een groot deel van de nieuwe spelers in Roden spelen.

Tot slot: Roden en Oranje Nassau speelden in het seizoen 2004/2005 voor de beker tegen elkaar, het werd toen 1-1.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.