Eindfeest zaterdag 22 juni 2024

Gepubliceerd op
23 mei 2024

Beste clubliefhebbers van Oranje Nassau, 

Na het succesvolle eindfeest van afgelopen jaar, lijkt het ons heel leuk om het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. 

Wij willen jullie uitnodigen op zaterdag 22 juni om samen met je teamgenoten, je maten en iedereen om ons heen het glas te heffen op weer een succesvol seizoen!

Overdag trappen we met een mixtoernooi, gevolgd door een goedverzorgde BBQ en we sluiten af met een mega gezellig eindfeest onder leiding van de band Bittersweet, die er alles aan zullen doen om de tent op z’n kop te zetten! 

Tijdens deze avond zullen we ook van de gelegenheid gebruik maken om onder andere de sponsoren te bedanken en mensen die te allen tijde hun beste beentje voor zetten voor onze club. 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus iedereen is natuurlijk meer dan welkom! 

Rond 17u beginnen we met het opwarmen van de BBQ en rond 20u gaan de voetjes van de vloer. 

Aangezien we dit jaar er nog een schepje bovenop willen doen, zullen we een bijdrage vragen voor de BBQ van € 7,50. Om er voor te zorgen dat er voor iedereen voldoende te eten is, willen we jullie vragen om aan ons te laten weten of je van de partij bent. 

Via de link willen we jullie vragen om je aan te melden voor het mixtoernooi, de BBQ + eindfeest of beide natuurlijk! Mocht je liever een mail willen sturen om je aan te melden voor de BBQ, dan kan dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben er onwijs veel zin in en zullen er voor zorgen dat het ons op deze dag aan niets ontbreekt. 

Voor nu aanmelden maar en heel graag tot dan! 

Lieve groet, 

Oranje Nassau 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.