Erwin Heerlijn genomineerd

Gepubliceerd op
23 april 2024

Ieder jaar organiseert de VVON de verkiezing Coach van het jaar. Onze hoofdtrainer Erwin Heerlijn is dit jaar één van de drie genomineerden in de Regio Noord. De nominaties zijn door de VVON op 22 april bekend gemaakt.

20240323 Erwin Heerlijn

Oranje Nassau is verheugd en trots dat de hoofdtrainer van ons eerste elftal één van de genomineerde trainers is. Wij feliciteren Erwin van harte met deze nominatie.

Vanaf nu tot 1 mei kunnen de leden van de VVON hun stem uitbrengen. De awards worden uitgereikt op vrijdag 10 mei a.s. ter gelegenheid van het Nederlands Trainerscongres in het PEC Zwolle stadion.

Via de link Nominaties VVON Awards seizoen 2023/'24 zijn bekend - VVON kun je alle informatie over de nominaties inzien.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.