Ezra Schrijver maakt zijn 100e competitiedoelpunt.

Gepubliceerd op
18 maart 2024

In de wedstrijd tegen GRC scoorde Ezra Schrijver zaterdagmiddag voor de honderdste keer in een competitievoetbal in zijn seniorentijd. Van die 100 scoorde hij er 60 voor onze club. De andere goals scoorde hij voor Actief (10), Alcides (3), Harkemase Boys (11) en ACV (16).

Door Siemon Aikema

Ezra begon zijn voetballoopbaan bij Actief. Hij scoorde op 9 november 2008 zijn eerste goal in de thuiswedstrijd tegen GOMOS. Zijn 25e maakte Ezra voor Oranje Nassau op 26 oktober 2013 in de altijd lastige uitwedstrijd tegen Balk. Drie seizoenen later, nog steeds spelend voor Oranje Nassau was nummer 50 aan de beurt. Op 7 november 2015 won Oranje Nassau thuis met 3-2 van Omlandia. Het tweede doelpunten van ON was de jubileumtreffer. Ezra scoorde overigens die middag ook nog zijn 51e. Na dat seizoen ging Ezra, na nog 14 keer gescoord te hebben over naar Harkemase Boys. Zijn laatste goal voor deze club was een nieuw jubileum. In Sneek scoorde hij tegen ONS Sneek. En afgelopen zaterdag dus zijn 100e

20240316 ezra 100 Middel 1

Overigens, naast deze competitiedoelpunten scoorde Ezra ook nog 20 keer in een bekerwedstrijd, waaronder 13 voor zijn huidige club. In oefenwedstrijden liet hij 27 keer het net bollen en in de nacompetitie ook nog 2 keer, beiden in dienst van Alcides.

We feliciteren Ezra met deze mooie mijlpaal. Je hoeft in de huidige selectie alleen Thomas, die 154 keer scoorde voor je dulden. Peter staat op enige afstand met 91 goals.

Tot slot een bonte rij clubs waartegen Ezra in de competitie wist te scoren:

Zes keer werd gescoord tegen SV Urk.
Tegen Raptim, Buitenpost en PKC ’83 scoorde hij vijf keer.
Vier goals maakte Ezra tegen Omlandia en Viboa (de voorganger va vv Winsum)
Drie keer was Ezra succesvol tegen d’ Olde Veste, WHC, ONS Sneek, Balk BCV (nu FC Burgum) en SV Bedum.
In de wedstrijd tegen Berkum, FC Almere City 2, DZOH, Purmesteijn, LTC. Odin ’59. Flevo Boys, Groen Geel, Hoogezand, SVZW, Veenwouden en VEV ’67 liet Ezra het publiek van zijn club juichen.
Temslotte was hij tegen vv Valthermond, Swift, Rijnsburgse Boys, Winsum, WKE ’16, Zuidwolde, VVOG, Huizen, Juliana ’31, Leeuwarder Zwaluwen, FC Lisse, vv Groningen, GVAV-Rapiditas, Gomos, GRC Groningen, Oeverzwaluwen, Nieuw Buinen, Noordscheschut, Fean ’58, Be Quick 1887Capelle, Deto, ASV Dronten, Duno D, CSV Apeldoorn, ASVB, ASWH, Blauw Wit ’34 en Broekster Boys de keeper van de tegenstander te slim af.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.