Jim de Leeuw van ACV naar Oranje Nassau

Gepubliceerd op
07 maart 2023

Vanaf volgend seizoen (2023-2024) speelt de 27-jarige Jim de Leeuw in het oranje! Hij verruilt daarvoor het blauw-zwart van ACV uit Assen  om op sportpark Coendersborg de selectie van Oranje Nassau te komen versterken. De in Yde woonachtige De Leeuw is een rechtsbenige (vleugel-)verdediger met ook een gezonde drang naar voren. In het dagelijks leven is hij werkzaam als analist op de afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen & Systemen (BSCS) van het UMCG.

2023 03 06 Jim de Leeuw

Jim, op de foto in actie in de uitwedstrid van ACV tegen Urk, begon ooit met voetballen in de jeugd van GVAV. Op zijn elfde verhuisde hij naar de jeugd van FC Groningen waar hij verder alle jeugdelftallen doorliep en tenslotte uitkwam voor Jong FC Groningen. Vervolgens werd hij op zijn 21e aangetrokken door 3e divisionist Harkemase Boys. Vanaf het seizoen 2017-2018 is hij een vaste waarde in de selectie van ACV (5 seizoenen).

Hoofdtrainer Erwin Heerlijn over zijn nieuwe aanwinst: ‘Wij zijn ontzettend blij met het “ja-woord” van Jim. Hij heeft erg veel ervaring op hoog niveau en is op meerdere posities inzetbaar. Een betrouwbare kerel zowel binnen als buiten de lijnen. Een aanwinst voor onze selectie!’

Jim zelf over zijn keuze voor Oranje Nassau: ‘Na een mooie periode bij ACV heb ik gekozen voor de overstap naar Oranje Nassau. Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij de club. Ik ken al meerdere spelers en heb veel positieve dingen gehoord. Ik wens Oranje Nassau veel succes in de strijd om de titel en kijk er naar uit om volgend seizoen aan te sluiten bij de selectie!’

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.