Jonathan van Dorssen stapt over naar Oranje Nassau 

Gepubliceerd op
14 juni 2024
De 22-jarige Jonathan van Dorssen voetbalt vanaf komend seizoen op sportpark Coendersborg. Hij komt daarmee terug op zijn voornemen om met voetballen te stoppen. En dat zou erg jammer zijn geweest, want dan was er een getalenteerde speler met scoringsdrift voor de sport verloren gegaan. Jonathan is afkomstig van stadgenoot GVAV-Rapiditas, waarvoor hij het voorbije seizoen 14 keer het netje vond.
Jonathan van Dorssen Peter Wassing DvhN
 
Jonathan, hier op een foto van ©Peter Wassink DVHN bracht ook zijn jeugdjaren door bij GVAV-Rapiditas. Hij stapte op zijn 19e over naar vv Emmen, om na een jaar de overstap naar vv Groningen te maken. Toen het avontuur van VVG in de eerste klasse abrupt eindigde keerde hij terug naar GVAV. Jonathan werkt in het dagelijks leven in de bouw (als timmerman); hij woont in Groningen. 
 
Erwin Heerlijn over de overstap van Jonathan: 'Met Jonathan krijgen we voorin een veelzijdige optie erbij. Met zijn snelheid en scorend vermogen kan hij op alle posities voorin uit de voeten en ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft hij al behoorlijk wat ervaring. Ik kijk er naar uit om hem verder te helpen bij zijn ontwikkeling.' 
 
Wij heten Jonathan van harte welkom bij Oranje Nassau en wensen hem veel succes en plezier. Jonathan is de laatste aanwinst die Oranje Nassau voor het komende seizoen heeft vastgelegd.
Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.