Kasper Oldenburger kiest voor Oranje Nassau

Gepubliceerd op
20 maart 2024

Kasper Oldenburger (28) maakt komend seizoen de overstap van Pelikaan S naar Oranje Nassau. Kasper is een ervaren en gedreven aanvallende middenvelder, die ook op andere posities (voorin) uit de voeten kan. Hij beschrijft zichzelf als een pendelaar. Kasper begon met voetballen in de jeugd van Hoogezand. Op 11-jarige leeftijd vertrok hij naar de jeugd van FC Groningen waar hij tot en met Jong FC Groningen bleef.

Kasper Oldenburger

Toen Kasper 20 was verhuisde hij naar FC Emmen, om vervolgens een jaar voor Harkemase Boys uit te komen. Vervolgens ging hij terug naar vv Hoogezand; het lopende jaar komt hij uit voor Pelikaan S in de 4e divisie. Zoals bekend stopt die club met prestatief voetbal. Kasper was in zijn jeugd een groot talent; hij schopte het tot het Nederlands elftal O-20.

Kasper woont samen in Groningen. Hij studeert momenteel Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool. Daarnaast werkt hij als verkoper in de schoenenbranche in de stad.

Erwin Heerlijn over het vastleggen van Kasper: ‘Ik ben heel blij dat we met Kasper ervaring en kwaliteit aan onze selectie toevoegen. Hij kent veel jongens uit zijn rijke voetbalverleden van onze selectie en ik denk dat hij qua speelwijze en qua sfeer zich snel thuis zal voelen in onze groep. Kasper is multifunctioneel en ik weet dan ook zeker dat we veel plezier aan hem zullen beleven op Coendersborg.’

En Kasper zelf over zijn keuze: 'Het plaatje bij ON was het meest compleet en daarom ben ik erg blij met de keuze. De voetballende stijl spreekt mij erg aan en ik denk dat ik als speler goed pas bij deze stijl. De gesprekken met de club en de huidige spelers gaven een goed gevoel. Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen voor ON te spelen!’

Wij heten Kasper van harte welkom bij Oranje Nassau en wensen hem veel succes en plezier!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.