Maandag start eerste deel voorbereiding Oranje Nassau

Gepubliceerd op
30 juni 2024

Komende maandag 1 juli start Oranje Nassau de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van hoofdtrainer Erwin Heerlijn en zijn assistenten Marshall Pourier en Jesse Nienhuis wordt er gestart met de opbouw richting de competitie, die op zaterdag 21 september begint. Keeperstrainer Peter van der Sluis zal de beide keepers ongetwijfeld onder handen nemen.

Tot en met dinsdag 16 juli zal er getraind worden en wordt er in ieder geval één oefenwedstrijd gespeeld. Die oefenwedstrijd is op 8 juli in Roden tegen nieuwkomer in de eerste klas vv Roden. Die wedstrijd begint om 20.00 uur. Op dinsdag 16 juli de laatste training, of een alsnog  ingeplande oefenmatch als afsluiting van het eerste deel van de voorbereiding. Houd de site in de gaten voor eventele aanpassingen.

Van 17 juli tot en met 7 augustus wordt er niet getraind. Op 8 augustus begint dan het tweede deel van de voorbereiding. Tot het begin van de bekercompetitie op zaterdag 31 augustus staan er nog uitwedstrijden op het programma tegen ACV 2 (vr 16 augustus) en Blauw Wit '34 (za 24 augustus). 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.