Mart Nijhof stapt over van sv Epe naar Oranje Nassau

Gepubliceerd op
08 april 2024

De 20-jarige Mart Nijhof is vanaf komend seizoen te bewonderen in het Oranje. Hij maakt de overstap van sv Epe, dat momenteel uitkomt in de Oostelijke 2e klasse H op zaterdag. Mart studeert aan de Hanzehogeschool (2e jaars Vastgoedkunde). Hij traint al geruime tijd mee met de selectie van Oranje Nassau. Momenteel zit hij in het laatste stadium van revalidatie van een kruisbandblessure. Die hield hem een jaar aan de kant. Inmiddels heeft hij de groepstrainingen hervat. Hij hoopt in mei weer minuten te gaan maken.

Mart Nijhof Jeroen van der Berg

Mart, hier op een foto gemaakt door © Jeroen van der Berg, speelde vanaf de jongste jeugd voor sv Epe. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij toen hij nét 16 was geworden. Hij is een rechtsbenige middenvelder, speelt het liefst achter de spitsen (op ‘10’) maar kan ook op 6 en 8 prima uit de voeten. Hij is dynamisch en beschikt over een goede steekpass.

Erwin Heerlijn over de komst van Mart: ‘Met Mart halen we wederom een jonge en veelzijdige speler in huis. Vanwege zijn studie in Groningen en het spelen in zijn voormalige woonplaats Epe trainde Mart al een tijdje met ons mee op de dinsdag. We kennen hem dus al vrij goed. Een stylist met veel technishe kwaliteiten en zeer veelzijdig. Daarnaast een rustige en fijne kerel om mee te werken. We zijn dus ook blij dat hij voor ON kiest!’

En Mart zelf zegt over zijn keuze: ‘Mijn naam is Mart Nijhof en ik ben nu student aan de Hanze in Groningen. Na veel tijd te hebben gespendeerd om voor Sv Epe te mogen spelen is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daarom heb ik ervoor gekozen om volgend seizoen te gaan voetballen voor Oranje Nassau. Ik ben blij dat de trainer vertrouwen in mij heeft en mij de kans wil geven om uit te komen voor Oranje Nassau. Dit is een mooie kans voor mijzelf om op een hoger niveau te spelen en om mezelf zo nog verder te kunnen ontwikkelen als voetballer. Na een lange kruisband revalidatie hoop ik volgend seizoen weer fit te zijn om alles te geven voor een mooi resultaat bij een nieuwe club. Het is een genoegen om Oranje Nassau te mogen vertegenwoordigen volgend seizoen.’

Wij heten Mart, net als de andere nieuwkomers, van harte welkom bij Oranje Nassau en wensen hem veel succes en plezier!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.