Mike Prinsen van DETO Twenterand naar Oranje Nassau

Gepubliceerd op
05 april 2024

De 21-jarige Mike Prinsen maakt in de zomer de overstap van DETO Twenterand naar Oranje Nassau. Mike is een linksbenige centrale verdediger, is gezegend met veel voetballend vermogen, een goed inzicht en heeft een sterke inspeelpass. Dit seizoen komt hij uit voor 4e divisionist DETO Twenterand. Hij begon ooit met voetballen bij Sparta Enschede, ging al op jonge leeftijd naar het hoger spelende ATC ’65 (Hengelo), werd vervolgens aangetrokken door Almere City O-17 en speelde daarna achtereenvolgens nog voor HSC ’21 O-23 en HHC Hardenberg O-23.

Mike Prinsen Bob Souisa

Mike, op deze foto van Bob Souisa, die het copyright heeft van deze foto in actie voor HHC Hardenberg. deed de afgelopen jaren zijn bachelor HBO Rechten in Enschede, en vertrekt komende zomer naar Groningen om daar zijn Master Rechten te doen.

Erwin Heerlijn over de komst van Mike: ‘Met het vertrek van Quirijn Boelens naar NEC Delfzijl ontstond er ruimte in ons "linkerblok". Met Mike hebben we gevonden wat we zochten. Een jonge en talentvolle speler die dit kan gaan opvullen. Vanuit ons netwerk werden we getipt over Mike en na een goed contact was het snel rond. Ik kijk er naar uit om met Mike te gaan samenwerken en hopelijk gaat hij bij ons mooie stappen zetten in zijn ontwikkeling.’

En Mike zelf zegt over zijn keuze: ‘Ik ben blij met de overstap naar Oranje Nassau. Het positieve gesprek met de trainer en de technische commissie gaf mij de doorslag om volgend seizoen bij Oranje Nassau te voetballen. De speelstijl van de club past goed bij mijn eigen stijl van voetballen en biedt mij de ideale omgeving om mijzelf als linker centraal verder te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om volgend jaar in het oranje-zwart te spelen!’

Wij heten Mike van harte welkom bij Oranje Nassau en wensen hem veel succes en plezier!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.