Nagesh Amatsaleh: “Verbeteren van mijn rendement in het maken van assists of goals, dat is waar ik voor ga komend seizoen.”

Gepubliceerd op
17 september 2024

Van stadgenoot Be Quick 1887 kwam aan het begin van het nieuwe seizoen Nagesh Amatsaleh over. Deze nieuwe speler in onze selectie is 26 jaar en woont in Groningen. Momenteel werkt hij fulltime in het Martini Ziekenhuis. Hij is daar Radiodiagnostisch Laborant. In zijn werk voert hij onder andere PET-CT scans uit. Ook maakt hij röntgenfoto’s.

Nagesh Amatsalik DSC 4649 Middel

Door Siemon Aikema

De voetbalcarrière van Nagesh begon toen hij 6 jaar oud was. Zijn eerste club was bij GRC Groningen. Hier heeft hij tot en met zijn 12e gevoetbald. Vervolgens ben hij naar FC Groningen gegaan. Daar heeft hij de jeugd doorlopen tot en met zijn 18e. Daarna heeft Nagesh twee jaar bij SC Cambuur voordat hij naar Be Quick ging. Bij deze club heeft hij vervolgens zes seizoenen gevoetbald. En dit seizoen is overgestapt naar Oranje Nassau. Nagesh vervolgt zijn verhaal: “ Het mooiste moment wat mij altijd zal bijblijven was toch echt de blijdschap die ik voelde toen ik als elfjarig jongetje thuiskwam van school en een groene envelop zag liggen bij de voordeur. Ik kreeg de kans waar ik altijd van droomde.” Ondanks dat het uiteindelijk niet gelukt is bij de FC, kijkt hij dankbaar terug naar die tijden! Verder noemt hij de toernooien die hij heeft gespeeld bij de jeugd van FC Groningen altijd de hoogtepunten. Je speelde dan tegen buitenlandse clubs, bijv. Borussia Dortmund of Ajax Cape Town, dat waren bijzondere momenten om nooit te vergeten.

Nagesh is een technische speler, hij is kalm en houd het overzicht. Hij noemt als zijn sterke kanten dat hij goed kan vrijkomen tussen de linies en ook zijn loopacties in de diepte. Dit seizoen wil hij graag nog meer uit zijn creativiteit halen. “Verbeteren van mijn rendement in het maken van assists of goals, dat is waar ik voor ga komend seizoen.” Over zij positie in het team zegt hij dat hij een

rechtsbenige middenvelder is. Liefst speelt hij als aanvallende middenvelder, maar hij kan op meerdere posities uit de voeten. Hij vertelt dat hij toe was aan een nieuwe omgeving. Het werd Oranje Nassau omdat de speelstijl van ON hem het meest aantrok. Hij zegt dat hij zeer goed is ontvangen door de staf en spelers. Hij kende ook al wat jongens die hier spelen, dus dat voelde als thuis komen! Het grote verschil is voor hem, dat  vorig seizoen in een piepjong elftal speelde en de meeste spelers hadden weinig ervaring. Hij vindt fijn dat bij Oranje Nassau wat meer leeftijdsgenoten spelen en ook wat oudere spelers. Nagesh ziet veel potentie in deze groep. Er zijn veel nieuwe jongens dus het is allemaal nog een beetje wennen in de voorbereiding , maar hij vindt dat de selectie genoeg kwaliteit en ervaring heeft om er wat moois van te maken dit seizoen. De trainers zijn volgens de middenvelder communicatief sterk. Ze hebben een duidelijk plan/visie en betrekken je hier ook bij door veel met je te praten. Niet alleen over voetbal, maar ook over het dagelijks leven.

Al eerder in het gesprek gaf Nagesh aan, wat zijn persoonlijk doelen zijn voor dit seizoen. Dat hoeven we hier dus niet te herhalen. Wel vraag ik hem nog naar de verwachtingen voor het team. Hij verwacht dat het huidige team mee kan draaien in de top. Daar hebben ze zeker de kwaliteiten voor. Tot slot wil hij ook nog wel iets kwijt aan de volgers van Oranje Nassau: “Tot snel. We gaan er een mooi seizoen van maken!”

Nagesh dank voor je tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik zal je dit seizoen, vooral op Coendersborg blijven volgen. Veel succes met het team en met je doelen voor dit seizoen.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u accountants en adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.