Nieuw dak kleedkamers Oranje Nassau

Gepubliceerd op
26 oktober 2022

Toen ik maandag ochtend het terrein van ON opreed, kreeg ik het Sinterklaas gevoel. Mannen op het dak tussen de schoorstenen van de kleedkamers. Toen ik de ladder opgeklommen was bleken het echter geen Zwarte Pieten, maar de mannen van dakbedekker Dolfsma.

Door Bert Postma

Deze mannen zijn begonnen aan het herstel van de door een storm verwoest dak. Eerst was er een noodoplossing gevonden, maar nu gaat het echt gebeuren. Tijdens de koffie in het clubgebouw bleek dat deze mannen uit de omgeving van Hollandscheveld komen. Niet alleen hun leuke Drentse accent, maar ook hun verhalen over de plaatselijke voetbalclubs waren het aanhoren waard. Uit mijn voetbalverleden herinner ik mij nog zeker de wedstrijden in deze omgeving. Hollandscheveld, Elim, Noordscheschut en natuurlijk de Benjamins en schoenmaat 48.

Op de foto’s kunt U zien hoe dik de isolatie laag wordt op het dak. Dat zal zeker bijdragen aan een lager energie gebruik. Niet onbelangrijk met de huidige prijzen. Mooi om te zien dat onze vrijwillige klusgroep en deze professionals elkaars verhalen aanhoren en hier en daar aanvullen. Toch weer een stukje verfraaiing van de opstallen van onze club. Hulde.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.