Nieuwe presentatiekleding voor eerste selectie

Gepubliceerd op
18 november 2022

Tijdens een korte bijeenkomst gisteravond in de bestuurskamer is de nieuwe presentatiekleding uitgereikt aan de eerste selectie. Die kleding is beschikbaar gesteld door Sixton Safety Shoes, de hoofdsponsor van Oranje Nassau.

Op de foto wordt directeur-eigenaar Alex Beuker geflankeerd door aanvoerder Ard Veenhof (l) en Youri Schuur (r)

.2022 11 17 nieuwe kleding 2 2022 012 Medium

De selectie toonde zich trots en verguld met dit nieuwe kledingpakket; én terecht, het ziet er écht prachtig uit. Hopelijk is dit ook een mooie stimulans om de huidige prestatiecurve door te trekken.

De nieuwe kledinglijn is geleverd door Voetbalshop.nl (van die winkel aan het Zuiderdiep zoals u weet) en is van het merk Robey. Oranje Nassau is met Voetbalshop.nl in gesprek over de bestelling van nieuwe Robey wedstrijdkleding voor de gehele seniorenafdeling (mannen én vrouwen). Deze week ronden de laatste teams de passessies af en dan kan de bestelling definitief worden gemaakt.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.