Nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau 2023

Gepubliceerd op
09 januari 2023

J.l zaterdagmiddag gaf het Bestuur van Oranje Nassau alle leden en sympathisanten de gelegenheid om elkaar in het clubgebouw te ontmoeten en een hart onder de riem te steken voor het komende jaar. Ongeveer 50 personen hadden gehoor gegeven aan deze oproep.

Door Bert Postma

Onder het genot van een drankje en de nodige versnaperingen werden alle goede bedoelingen uitgewisseld. Alleen was het jammer dat de meeste aanwezigen elkaar vaak meerdere malen per week zien en dus ook weinig nieuwtjes hoefden uit te wisselen. Voorzitter Mark Pathuis  herdacht in zijn rede de overleden leden in 2022. Alle vier vrijwilligers van het eerste uur die anders deze avond zeker  aanwezig waren geweest. Groot aandacht punt zal de verdere restauratie aan de door storm zwaar beschadigde kleedkamers zijn. Duurzaamheid zal hier een grote rol spelen. Verder memoreerde hij aan de positie van zowel de heren als de dames selectie. Erg jammer dat van deze categorie leden er op twee T.C leden na, NIEMAND aanwezig was. Het heeft ongetwijfeld een beetje pijn gedaan bij de vrijwilligers  die wekelijks uren belangeloos voor jullie klaar staan. Een gemiste kans dames en heren. Ik hoop dan ook dat mijn wens en jullie goede voornemen is: De volgende bijeenkomst zijn we er bij om het kampioenschap van de mannen en klasse behoud van de vrouwen te vieren. De voorzitter wenste alle aanwezigen en niet aanwezigen voor 2023 veel gezondheid en succes.

De bijbehorende foto.s vind je hier.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.