Oefenduel OranjeNassau-Helpman eindigt in gelijkspel

Gepubliceerd op
11 januari 2023

Het was dinsdagavond geen pretje op Sportpark Coendersborg. Het was koud en de rege kwam met bakken uit de hemel. Daarnaast waaide het ook nog  behoorlijk. Geen ideale omstandigheden voor een potje voetbal. Zeker niet voor toeschouwers.

Door Siemon Aikema

Toen scheidrechter Rober de Wit de wedstrijd in gang zette, was er dan ook maar een klein aantal liefhebbers op de tribune aanwezig. En ik moet zeggen, dat de mensen, die er voor kozen thuis te blijven dit keer gelijk hadden. De beide teams deden er van alles aan, om de toeschouwers te vermaken, maar ze slaagden er niet helemaal in die belangstellenden een warm gevoel te geven. Desondanks zullen beide trainers wel weer de nodige aanknopingspunten gezien hebben, waar op de trainingen kan worden voortgeborduurd.

Over de wedstrijd zelf wil ik weinig kwijt. Oranje Nassau had zeker in de eerste helft een behoorljk overwicht, maar pech, de keeper en onnauwkeurigheid zorgden ervoor dat er geen doelunten vielen. Helpman kwam sporadisch in de buurt van het doel van Oranje Nassau. Ard Veenhof moest afhaken en werd vervangen door Fred Specken.

In de tweede helft, met een vijftal nieuwe selers bloedde de wedstrijd een beetje dood. Maar ongetwijfeld zal ook toen de trainer nog wel lichtpuntjes hebben gezien. Helpman kroop van meer uit de schulp en kwam vaker in de buurt van het doel van Jelle Bouma. Ze kwamen op voorsprong na een mooie aanval. Toch eindigde de wedstrijd niet helemaal in mineur, Tim Deelen wist de gelijkmaker te scoren. Ondanks enkele kansen daarna bleef het bij 1-1.
Zaterdag nieuwe kansen in Bedum tegen de plaatselijke SV. Die wedstrijd begint om 14.00 uur.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.