Oefenwedstrijd Oranje Nassau tegen sv Marum.

Gepubliceerd op
22 februari 2023

Zaterdagmiddag speelt Oranje Nassau op Coendersborg een oefenwedstrijd tegen sv Marum. Eerder dit seizoen, in november 2022, speelden beide ploegen ook al tegen elkaar. Die wedstrijd was in Marum. Toen werd er  met 2-2 gelijk gespeeld.

Door Siemon Aikema

In november was Marum nog gedeeld koploper in 2L. In de volgende acht competitiewedstrijden verloor de  ploeg drie keer, werd er vier gelijk gespeeld en slechts één keer gewonnen. Daardoor is het team van Jan Piet Bosma gezakt naar een gedeelde vierde plek. In de tweede periode heeft de ploeg tot nu toe één puntje behaald. Maar de competitie is nog lang niet gespeeld en er komen voor Marum nog genoeg kansen om op de ranglijst te stijgen.

Oranje Nassau staat inmiddels ook op de vierde plek in de competitie. Door het verlies tegen ONS Sneek moeten de mannen van Heerljin even een pas op de plaats maken. Toch gaf de oefenwedstrijd tegen ACV vorige week donderdag met name in de eerste helft moed voor het vervolg van de competitie. Fijn was, dat Ruendel Martina en Ezra Schrijver weer in de basis konden starten. We zullen afwachten wat deze oefenwedstrijd ons zal brengen. Wil je Oranje Nassau aan het werk zien? Zorg er dan voor zaterdagmiddag rond 15.00 uur op Coendersborg te zijn.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.