ON 3 kampioen

Gepubliceerd op
02 juni 2023

Afgelopen zaterdag 27 mei 2023 werd ON 3 kampioen van de 3e klasse poule-6. Het kampioenschap was zwaar bevochten. ON 3 moest winnen om kampioen te worden en Mamio 4, de grote en enige concurrent, moest punten verspelen. Dat gebeurde. ON 3 behaalde een moeizame 2-1 thuisoverwinning op The Knickerbockers 8. Buurman Amicitia VMC 3 bezorgde elders op Coenedersborg Mamio 4 een 1-0 nederlaag.  Door deze resultaten eindigde ON 3 op de eerste plaats met twee punten voorsprong op Mamio 4. 

Er waren maar weinig kijkers bij ON. Daarom was er niet veel aandacht voor dit kampioenschap. Enkel een eervolle verrmeldig in de weekbrief. Het lijkt ons mee daarom ook vanzelfsprekend, dat we op deze plek nog even aandacht geven aan het kampioenschap. Heren van ON 3 gefeliciteerd met dit prachtig resultaat.

De foto hieronder van het kampioenselftal, is gemaakt door Alfred van Deemter.

ON 3 kampioen

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.