Oranje Nassau - Drachtster Boys gestaakt.

Gepubliceerd op
28 september 2024

De wedstrijd van vanavond tussen Oranje Nassau en Drachtster Boys kon niet worden uitgespeeld. De verlichting van het hoofdveld wilde niet aan, waardoor scheidsrechter Jasper Ottens de wedstrijd moest staken. Ondanks verwoede pogingen kreegde thuisclub  de verlichting niet aan de praat, ook niet nacontact met de gemeente Groningen. Om acht uur besloot de scheidsrechter definitief te staken.

De tussenstand (0-2) was terecht. Mart Bloeming verwoordde het zo: Het liep niet bij ons het wilde niet lukken, het was slecht. Oranje Nassau wist weinig kansen te scheppen. De tegenstander speelde anders dan vorige week, veel feller en met overtuiging. Na 38 minuten scoorde Dylan Smit uit een prachtige vrije trap. Dat was ook de ruststand. Na rust een curieus moment. Drachtster Boys nam snel (onterecht) de inworp en profiteerde van de verwarring bij de thuisclub. Na protesten van heel ON keurde de arbiter na overleg met de assistent de goal af en mocht Oranje Nassau de inworp. De goal van Drachtster Boys kwam er toch nog. De ingevallen Joost Schoenmaker maakte in de 54e minuut de 0-2 na balverlies op het middenveld. Daar bleef het bij want 10 minuten later blies Ottens op zijn fluit, omdat hij het te donker vond. Drachtster Boys zal dus nog voor ongeveer een half uur terug moeten komen.

Tot slot nog de foto's van Ber Postma  

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u accountants en adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
AllPrepare

Allprepare is dé gespecialiseerde webwinkel voor noodproducten, veiligheid en zelfredzaamheid. Of je nu op zoek bent naar noodpakketten, EHBO-benodigdheden, water- en voedselvoorraden of andere producten om goed voorbereid te zijn op onverwachte situaties, bij Allprepare vind je alles wat je nodig hebt. Met een breed assortiment, deskundig advies en een focus op kwaliteit zorgt Allprepare.com ervoor dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.