Oranje Nassau verwelkomt 3 nieuwe spelers van VVG

Gepubliceerd op
26 februari 2023

Het nieuws dat vv Groningen zich met onmiddellijke ingang opheft cq terugtrekt uit de competitie sloeg onlangs in als een bom. Als gevolg daarvan is het de spelers toegestaan tussentijds met dispensatie naar een andere vereniging over te stappen. Oranje Nassau heeft overeenstemming bereikt met 3 daarvan, te weten Tyson dos Santos, Yoshi Supriatna en Jordy Kailie. Wij verwachten dat de KNVB meewerkt aan een tussentijdse overgang, zodat ze vanaf 3 maart speelgerechtigd zijn.

Voor Oranje Nassau vormt het drietal naast een mooie kwaliteitsimpuls ook een gewenste aanvulling van de door het tussentijds vertrek van 2 spelers en blessures uitgedunde selectie.

Hieronder een kleine introductie:

Tyson dos Santos keert terug op Coendersborg. Hij maakte in het seizoen 2018-2019 al onderdeel uit van onze hoofdmacht. De dynamische aanvallende middenvelder is inmiddels 25 jaar en beschikt over een goed schot en een splijtende pass. Hij verliet ON na 1 seizoen om te vertrekken naar ON Sneek, destijds 3e divisionist. Ook daar bleef hij 1 seizoen. Vanaf 2020 kwam hij uit voor VVG. Hij begon ooit met voetballen voor GVAV en speelde in de jeugd ook nog voor de combi FC Groningen / Cambuur (O17), Be Quick 1887 en FC Emmen.

Yoshi Supriatna is 26 jaar. Hij is een allround defensief ingestelde speler die zowel achterin als op het middenveld uit de voeten kan. Hij begon ooit met voetballen bij Eems Boys in Delfzijl en stapte na een verhuizing naar Haren over naar Be Quick, om later in de jeugd ook nog voor GVAV uit te komen. Daar speelde hij o.a. samen met Tyson. Verder kwam hij nog uit voor stadgenoot Velocitas, nam hij een jaar een soort sabbatical en de laatste 5 jaar waren voor VVG. Wat moet u verder nog van hem weten? Dat hij de misschien wel beste herenkapper van Groningen is?! Check Barbershop Groningen | BARBAR | Online afspraak maken?!

Jordy Kailie, ook 26 jaar, kan op veel plekken uit de voeten. Graag speelt hij dreigend vanuit een positie aan de buitenkant voorin, maar net zo makkelijk fungeert hij als middenvelder of wingback. Hij groeide op in Belgi√ę en was ooit een talent bij Beerschot. Aan het eind van zijn jeugd belandde hij in Drachten, waar hij aansluiting vond bij Drachtster Boys. Na enkele jaren verkaste hij naar Pelikaan S om vervolgens bij VVG te belanden. Daar speelde hij de laatste 4 seizoenen.

Op de foto v.l.n.r. Yoshi, Jordy en Tyson.

 2023 02 25 Trio VVG

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.