Prijsverhogingen kantine

Gepubliceerd op
20 oktober 2022

Helaas moeten we als club zijnde prijsverhogingen doorvoeren in de kantine. Zoals bekend stijgen overal om ons heen de prijzen, ook onze inkoop lijdt hieronder. Daarom voeren wij vrijdag een algemene prijsverhoging door.

We willen hiermee de prijsverhogingen van de leverancier dekken gezien onze kantine een belangrijke inkomstenbron is voor de club. We willen wel onze A-merken in de kantine blijven aanbieden zoals het Hertog-Jan bier, maar kijken wel naar de mogelijkheden om het assortiment uit te breiden. Mocht je hier idee├źn over hebben dan zijn deze altijd welkom!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright┬ę 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.