Programa voor de voorronde van de bekercompetitie bekend

Gepubliceerd op
27 juli 2024

Afgelopen vrijdag heeft KNVB-Noord de loting verricht voor de voorrondes van de beker.  En voor vierde keer in zes jaar is vv Gorecht  één van de tegenstanders. En dat mag best opmerkelijk worden genoemd. Zeker als je bedenkt, dat deze tegenstander voor het derde seizoen op rij als tegenstander uit de lotingsbeker komt.

Door Siemon Aikema.

De ploeg van trainer Hans van der Ploeg heeft vorig seizoen uiteindelijk geen rol van betekenis kunnen spelen. Het team greep overal naast. Dit jaar komt Gorecht dus weer uit in de tweede klasse. Maar de wedstrijden tegen ON zijn voor de trainer, zijn selecties en aanhang bijzondere wedstrijden, met ook vaak verrassende uitslagen. Op Coendersborg heeft Gorecht nog nooit verloren van Oranje Nassau.

Oranje Nassau zit in een poule van drie. De derde ploeg is VV Bedum, ook al geen onbekende. In het verleden kwam de ploeg van huidig hoofdtrainer Gerben Wollerich, vorig seizoen was hij interim, net als ON uit in de eerste klasse E.  In mei 2016 bijvoorbeeld werd ON, met nog één wedstrijd te gaan, kampioen en degradeerde tegenstander Bedum. In het seizoen 18/19 kwamen de Bedumers nog een keertje uit in 1E. Daarna was de selectie actief in 2 J. Afgelopen seizoen wist Bedum zich met moeite te handhaven. In de nacompetitie wist men drie keer te winnen,  waaronder in de finale tegen de gedoodverfde promovendus Groen Geel.

Van de drie ploegen gaan er twee naar de eerste ronde van de beker. Kansen dus voor ON om de voorronde te overleven.

Later volgt, op de woensdag voor de bekerwedstrijd, nog een uitgebreide voorbeschouwing. Nu volstaan we met het schema van wedstrijden dat zaterdag werd bekendgemaakt.

31 augustus

Gorecht

-

Bedum

15.00uur

7 september

Bedum

-

Oranje Nassau

15.00 uur

14 september

Oranje Nassau

-

Gorecht

15.00 uur

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.