Quinten Anakotta kiest voor Oranje Nassau

Gepubliceerd op
20 maart 2023

Quinten Anakotta speelt met ingang van het seizoen 2023-2024 voor Oranje Nassau.  De 22-jarige linksbenige middenvelder komt over van competitiegenoot Pelikaan S uit Oostwold. Quinten woont in Groningen, heeft de opleiding Detailhandel bij het Alfa College afgerond en werkt nu bij een bureau voor werving en selectie. Na Jim de Leeuw (van ACV) is Quinten de tweede versterking die voor het komend seizoen is vastgelegd.

2023 03 15 Quinten Anakotta vs Winsum

Quinten, hier in actie in de wedstrijd van Pelikaan S tegen vv Winsum groeide op in Hoogezand en begon bij de plaatselijke vv in de jongste jeugd met voetballen. Toen hij 10 jaar was stapte hij over naar de jeugd van FC Groningen waar hij 4 seizoenen volmaakte. Daarna vertrok hij naar de jeugd van Be Quick 1887. Via de O21 promoveerde hij in het seizoen ’21-’22 naar de eerste selectie van de Vierde divisionist. In 2022 maakte hij vervolgens de overstap naar Pelikaan S.

Hoofdtrainer Erwin Heerlijn over zijn nieuwe aanwinst: Quinten is een jonge speler met potentie. Hij is technisch vaardig, heeft een goed overzicht en de potentie om zich in de komende jaren door te ontwikkelen. Wij zoeken voor komend seizoen verschillende typen spelers, ook qua leeftijd als ontwikkelingsfase. Wij denken daarom dat ON een goed podium voor Quinten is en Quinten kan met zijn kwaliteiten van waarde worden voor ons elftal. We zien in Quinten een middenvelder die in de controle kan spelen, maar ook de box to box rol zou kunnen invullen. Ook zou hij nog in het linkerblok van de achterhoede ingezet kunnen worden. 

Quinten zelf over zijn keuze voor Oranje Nassau: Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik volgend seizoen voor Oranje Nassau mag spelen. Naast dat het lekker dichtbij huis is, denk ik dat de manier van spelen goed bij me past en ook na de gesprekken met trainer Erwin Heerlijn ben ik er van overtuigd dat ik me bij ON verder kan ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om voor Oranje Nassau te spelen.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.