Sam Niewold van Gorecht naar Oranje Nassau

Gepubliceerd op
20 maart 2024

Sam Niewold (22) vertoont vanaf komend seizoen zijn voetbalkunsten op sportpark Coendersborg. Hij stapt over van Gorecht naar Oranje Nassau. Sam is (als linkspoot) van nature een linksbuiten, maar kan ook uit de voeten als rechterspits of achter de spitsen.

Sam Niewold

Sam speelt vanaf de jonge jeugd bij Gorecht, maar heeft vervolgens (vanaf zijn 11e tot zijn 19e) gespeeld bij Be Quick, met een uitstapje van een jaar naar sc Cambuur (B-jeugd). Vanaf het eerste jaar bij de senioren keerde hij terug bij Gorecht. Hij kruiste daar zowel in de competitie als in de beker meerdere keren de degens met Oranje Nassau.

Sam woont sinds kort samen met zijn vriendin in Groningen. Hij werkt als calculator bij Kumij, leverancier van kunststof kozijnen in Groningen. Een studie MBO Bouw (niveau 4) ging vooraf aan zijn werkzame leven.

Hoofdtrainer Erwin Heerlijn over Sam: ‘Wij zijn zeer content met de keus van Sam om voor ON te komen spelen. Hij is het verleden vaak een plaaggeest voor onze defensie geweest en met zijn techniek en scorend vermogen kan hij ons team goed komen versterken. Hij is 22, maar heeft al veel ervaring en nog genoeg groeipotentie. Een leuke en frisse kerel, die op verschillende posities inzetbaar is!‘

Sam zelf over zijn keuze: ‘Ik ben blij met de overstap naar Oranje Nassau. Ik merk dat ik toe ben om een stapje hoger te proberen binnen het voetbal. Heb meerdere keren tegen ON gespeeld en de speelstijl die zij hanteren spreekt mij erg aan. Ik denk dat ik hier mij goed kan ontwikkelen als voetballer en kijken wat de toekomst met zich meebrengt. Tevens zijn de gesprekken met de trainer erg goed bevallen en ik ken ook de meeste jongens van het team, dus dat is wel fijn!’ 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.