Selectienieuws

Gepubliceerd op
20 maart 2024

Na de aankondiging van de eerste versterkingen voor het komende seizoen is het ook hoog tijd om te communiceren over de stand van zaken binnen de huidige selectie.

Eerste selectie bewerkt Middel

De volgende jongens hebben al aangegeven dat zij ook het komende seizoen op Sportpark Coendersborg te bewonderen zijn: Erwin Heidekamp, Djarni Leidelmeijer, Jim de Leeuw, Tim Deelen, Walid Barhouss, David Voigt, Ezra Schrijver, Peter van Son, Youri Schuur en Rick Wiersma. Veel van deze jongens maken inmiddels al vele jaren deel uit van onze selectie.

Er is ook van een aantal jongens bekend dat zij aan het eind van het seizoen gaan vertrekken: Joar Terpstra (Achilles 1894), Quirijn Boelens (NEC Delfzijl), Daan Smit (gaat verhuizen naar Spanje), Quinten Anakotta (Hoogeveen). Vlak voor de winterstop namen we al afscheid van Tyson dos Santos (verhuisd naar Dordrecht) en Bernard Suffner (vanwege studie naar Hong Kong vertrokken).

De rest van de selectie moet -in samenspraak met de Technische staf en de TC- nog een definitief besluit nemen over komend seizoen. In de loop van de maand zal daar duidelijkheid over komen. In de tussentijd wordt hard gewerkt aan het vullen de lege plekken. Wij verwachten dat eind maart het raamwerk voor de selectie 2024-2025 staat.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.