Sfeervol einde seizoen 22/23 en presentatie kleding seizoen 23/24

Gepubliceerd op
18 juni 2023

Op een zonovergoten sportpark Coendersborg werd door Oranje Nassau afscheid genomen van het seizoen 22/23. Met een mix toernooi en een uitstekend verzorgde BBQ en het prachtige weer werd het een afscheid waar lang op teruggekeken kan worden. Helaas een toernooi zonder dames, maar dat had een goede reden. Dames 3 moest voor klassebehoud nog een beslissingswedstrijd spelen in het Friese Surhuisterveen. Logisch dat de andere dames teams er voor kozen om hun vriendinnen daar aan te moedigen. Het had resultaat en de missie slaagde. Daardoor mengden de meiden zich iets later in het feestgedruis.

Door Bert Postma

Voordat ik het vergeet wil ik eerst de organisatoren en de koks van de BBO bedanken voor hun inzet en ze kunnen terugzien op een zeer geslaagde middag en avond. Een van de koks had zelfs eerst het toernooi gespeeld en sprong direct daarna achter de vuren om iedereen te kunnen voorzien van een sateetje, karbonade, hamburger e.d. Op de foto’s kunt U zien dat er door de club flink uitgepakt was. Na het toernooi was het de beurt aan de kledingpresentatie. Een presentatie die we nog niet eerder bij Oranje Nassau hebben meegemaakt. T.C.Voorzitter Johan Lindemulder zal U precies uit gaan leggen door wie en wat er precies door de sponsoren mogelijk gemaakt is. Dat de kleding voor het nieuwe seizoen er fantastisch uitziet kunt U ook waarnemen in het  uitgebreide fotoverslag. Dat de stemming er goed inzat is ook waar te nemen. In de kantine zaten aan de stamtafel de veteranen en vlogen   de sterke verhalen van vroeger veelvuldig over tafel. In een andere hoek speelde het vaste groepje haar klaverjas spelletje. De toeschouwers constateerden geen verzaken, ondertroeven of andere overtredingen. Ook Daniél Stulp genoot zichtbaar van zijn vele vrienden en opa’s.  Na de dankwoorden aan de sponsoren en het uitreiken van de daar bij behorende bloemen was het de beurt aan de BBQ. Ook werd het winnende team van het mix toernooi nog even door de voorzitter gehuldigd. Dat er zich een file vormde voor de BBQ lag zeker niet aan de koks. Zij hadden al heel wat voorgebakken. Ondertussen had de band zich ook geínstalleerd en zat de sfeer er helemaal prima in. Ik heb zelf rond acht uur het feest verlaten, maar heb begrepen dat er nog flink doorgefeest is. Ik denk een zeer geslaagd feest, waarvoor nogmaals dank aan Bestuur enaan  iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Voor iedereen een fijne rust periode en graag tot ziens in het nieuwe seizoen in een prachtige nieuwe outfit. We staan er als Oranje Nassau letterlijk en figuurlijk weer gekleurd op. Hopelijk draagt het bij aan weer veel goede resultaten.

De foto's geven een impressie van de middag

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.