Sociëteit bij Oranje Nassau

Gepubliceerd op
14 september 2023

Bijgaand enkele strijders van de klavejaskunst. Ondanks het warme weer op maandag 4 september gingen de kaarten over de tafels.202309 societeit

Er is nog genoeg ruimte voor meer klaverjassers. Op de eerste maandag van ieder maand staan de deuren ruim open voor meer kaarters. Kaas en worst staan op de tafels. Jullie zijn van harte welkom op iedere eerste maandag van de maand om 14.00 uur. Ook de sjoelers zijn van harte welkom!

Een regematige bezoeker zonder boer en nel.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.