Sprankelend voetbal van Oranje Nassau in oefenwedstrijd bij ACV

Gepubliceerd op
17 augustus 2024
Misschien heb ik het oefenpotje ACV2 -Oranje Nassau iets te veel door een oranje bril bekeken, maar naar mijn mening won ACV volkomen onterecht met 1 - 0 van ON. De oranje brigade is dit weekend neergestreken in het Drentse landschap bedoeld om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Team building ook wel genoemd. Nuttig is het dan om ook gelijk maar een wedstrijd te spelen. Jammer dat ACV ook niet net als ON vol voor de aanval ging, maar ja ook het verdedigen moet geoefend worden. ACV trapte af, maar binnen enkele seconden bleek de gretigheid van ON. En zo is het eigenlijk alle drie helften (hoe noem je dit anders) van 25 minuten zo geweest.
 Door Bert Postma
 
Ik heb genoten van fris, snel aanvallend voetbal en daar kom je als liefhebber toch voor. Zonder te veel de loftrompet te blazen, kan ik de ON aanhang nu al wel vertellen dat een bezoek aan de wedstrijden van ON zeker de moeite waard is. Tussen de nieuwe spelers zitten een aantal pareltjes waar we van genieten gaan. Ook bijzonder leuk om te zien dat een viertal jeugdspelers de kans kregen om hun vaardigheden te vertonen. Wat mij ook opgevallen is, is het aantal familieleden van spelers die de laatste twee wedstrijden bezochten. (Roden en Assen). Een goede ontwikkeling. Dat ACV geheel tegen de verhouding in scoorde was te wijten aan een slordigheidje in de ON defensie. Dit werd zoals het hoort afgestraft  in de 40e minuut door Stevan Kunst. De oranje brigade zal er vrijdagavond niet wakker van hebben gelegen en zich met belangrijker zaken bezig gehouden hebben. Bijvoorbeeld het vooruit vieren van de verjaardag van Peter van Son. Het zal vandaag wel koffie met gebak worden op een Emmer terrasje. Vanaf deze kant, Peter van harte. Wilt U ook genieten van leuk voetbal, a.s. zaterdag speelt ON tegen Blauw Wit in Leeuwarden en dan 31 augustus thuis de oefenwedstrijd tegen het Groninger Be Quick.Beide wedstrijden beginnern om 15.00 uur.
 
Hier nog een uitgebreide fotoreportage van de wedstrijd.
Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u accountants en adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
AllPrepare

Allprepare is dé gespecialiseerde webwinkel voor noodproducten, veiligheid en zelfredzaamheid. Of je nu op zoek bent naar noodpakketten, EHBO-benodigdheden, water- en voedselvoorraden of andere producten om goed voorbereid te zijn op onverwachte situaties, bij Allprepare vind je alles wat je nodig hebt. Met een breed assortiment, deskundig advies en een focus op kwaliteit zorgt Allprepare.com ervoor dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.