Technische staf Oranje Nassau 1 voor het seizoen 2023-2024 is rond

Gepubliceerd op
24 mei 2023

In november vorig jaar hebben we al bekend gemaakt dat Erwin Heerlijn als hoofdtrainer komend seizoen voor het zesde jaar voor de groep staat. Inmiddels is ook overeenstemming bereikt met assistent Marshall Pourier en keeperstrainer Peter van der Sluis over continuering van hun dienstverband. Tenslotte sluit komend seizoen Jesse Nienhuis aan bij de Technische Staf. De staf is daarmee rond.

 

               2022 09 12 Technische staf         2023 05 24 Jesse Nienhuis

Marshall Pourier is in het bezit van het diploma UEFA-B. Hij zit in zijn tweede periode als assistent bij Erwin. Met zijn enorme enthousiasme en arbeidsethos is hij een grote steun voor Erwin, zowel op het trainingsveld als op de bank.

Peter van der Sluis gaat al weer zijn vierde jaar in als keeperstrainer. Oranje Nassau is zeer tevreden over zijn functioneren. Ook de keepers lopen met hem weg. Naast dat hij wekelijks veel energie steekt in het beter maken van de keepers, speelt hij ook een belangrijke en positieve rol in de onderlinge binding in de selectie en de Staf. Peter voelt zich zeer prettig in zijn rol, en in de samenwerking binnen de staf en spelersgroep; de keepers voorop uiteraard!

Nieuw het komend seizoen is Jesse Nienhuis. Hij sluit aan als (tweede) assistent. Jesse is 24 jaar en heeft momenteel bij Be Quick 1887 de O18-1 onder zijn hoede, nadat hij in de jaren daarvoor de scepter zwaaide over O16-1 en was hij assistent bij O19-1. Jesse kiest voor een plek in de Staf van ON1 omdat hij graag de stap wil maken van het junioren- naar het seniorenvoetbal. Hij verheugt zich op de samenwerking met Erwin en de rest van de staf, en hoopt hierdoor een volgende stap in zijn ontwikkeling te maken. Jesse is in het bezit van het diploma UEFA-B en heeft de ambitie om binnen 2 √° 3 jaar op te gaan voor UEFA-A. Jesse woont in Roden, en hoopt binnenkort af te studeren aan de PABO. Na de zomer staat hij dan als Meester Jesse voor de klas bij de cbs de Hoeksteen in zijn woonplaats.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.