Tegenstander in eerste ronde van de beker is vv Loppersum

Gepubliceerd op
26 september 2023

De loting voor de eerste ronde van de beker is achter de rug. Net als vorige jaren spelen de Drentse, Friese en Groningse clubs onderling tegen elkaar in de eerste ronde. Voor Oranje Nassau rolde er een thuiswedstrijd uit de bus: vv Loppersum.

Door Siemon Aikema

Loppersum speelt al weer een aantal seizoenen in de derde klas. In de periode 2010-2015 speelde het team vijf jaar in de tweede klas. Na die periode pakte het vijf keer een periode, maar nooit leidde de nacompetitie tot promotie. Dit seizoen startte de ploeg van de nieuwe trainer Heiko van den Berg met een overwinning tegen Lycurgus.

Voor de wedstrijd t.z.t. een uitgebreide voorbeschouwing.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.