Twee prijzen voor Thomas Careman dit seizoen.

Gepubliceerd op
29 mei 2023

Uiteraard was de teleurstelling groot afgelopen zaterdag na afloop van het duel met Pelikaan S. Geen kampioenschap, geen periode en dus einde van het seizoen. Je zag en hoorde de teleurstelling bij het team. Maar, hoewel hij het wellicht zelf niet weet, waren er toch drie prijzen voor aanvaller Thomas Careman.

Door Siemon Aikema

Thomas Careman aanvaller

Wat vele volgers weten, scoort Thomas dit seizoen (weer) aan de lopende band. Dat zijn tamgenoten dat mede mogelijk maken lijkt me duidelijk. Hij maakte in 24 wedstrijden voor de competitie 27 goals. Daarmee werd Thomas, samen met PKC 'er Rob Schokker gedeeld topscorer van de eerste klasse F. Ter zijde, met Timmy van der Molen van VVK zijn ze ook de spelers met de meeste doelpunten in de gemeente Groningen.

Maar er is meer heuglijk nieuws voor de aanvaller. Zijn schitterend doelpunt tegen Pelikaan S afgelopen zaterdag was zijn 76e in dienst van onze club. Hiermee passeerde hij Jan Peter Staal, die 75 keer voor Oranje Nassau scoorde.

Ook dacht ik dat Thomas in alle  24 competitiewedstrijden 90 minuten had gespeeld. en dus drie prijzen pakte. Maar dat was toch niet helemaal juist. Daardoor is hij toch niet de speler met de meeste minuten, want dat is verdediger Rick Boyer. Ere wie ere toekomt!

 Rick Boyer verdediger

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.