Tweede oefenwedstrijd tegen Hoogezand.

Gepubliceerd op
23 augustus 2022

Oranje Nassau is zaterdag voor het eerst dit seizoen te bewonderen op Sportpark Coendersborg. Tegenstander is Hoogezand, dat net als de thuisclub dit seizoen uitkomt in de eerste klasse F. Trainer bij de club is, voor het tweede seizoen, Germain Beck.

Vorig seizoen eindigde het team in 1F zondag, bovenaan, maar omdat ze liever op zaterdag gingen voetballen, moet de club in ieder geval nog een jaar op eerste klasse-niveau acteren.


Dor Siemon Aikema

Voor zover ik kon nagaan speelden beide ploegen twee keer eerder op Coendersborg tegen elkaar. In het seizoen 18/19 schakelde Oranje Nassau, na een 2-0 voorsprong bij rust Hoogezand, dat toen nog onder leiding stond van onze assistent Marshall Pourier, uit met 3-2. Peter van Son, die nog steeds bij de formatie van Beck voetbalt, maakte destijds in de slotfase beide doelpunten. Voor Oranje Nassau kwamen van de voet van Joel Wagenaar, Jermo Verbeek en Tyson Dos Santos. Afgelopen seizoen liep Hoogezand in het voorjaar finaal over ON heen (0-7) In Hoogezand heeft Oranje Nassau ook één keer gewonnen en drie keer verloren. Een opvallende voorspelling voor de wedstrijd komende zaterdag vonden we op Voetbal Noord: 11-6. Persoonlijk denk ik dat deze uitslag niet op het scorebord komt. Door wat we in het voorjaar van Hoogezand zagen in de voorbereiding weten we, dat Oranje Nassau een pittige tegenstander treft zaterdag. Een team, dat veel fysieke kracht herbergt. Ik ben benieuwd wat Oranje Nassau daar tegenover kan stellen.

Oranje Nassau is nog volop in de voorbereiding. Nieuwe spelers moeten ingepast worden, de trainers kampten met afwezige en niet fitte spelers, het liep daarom ook nog niet op rolletjes in de eerste oefenwedstrijd tegen VEV;67. Al hoewel we op twitter een tweet lazen van oud-ON trainer en assistent Vincent Muskee die vond dat het, gezien het spelbeeld, net zo goed 8-8 had kunnen zijn. Doordat de oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag afgezegd moest worden, zal het de trainers hoofdbrekens kosten, zo schat ik in, om tot de juiste ingespeelde formatie te komen. Maar we hebben nog drie bekerwedstrijden, die de staf ongetwijfeld za gebruiken om tot een goede start op 24 september te komen, als de competitie begint. Wie in ieder geval nog niet zal spelen is Ezra Schrijver. Doordat Ezra op rondreis is door Europa zal zijn rentree er voorlopig nog niet in zitten.

Zaterdag om 15.00 uur begint de oefenwedstrijd Oranje Nassau-Hoogezand. Publiek is weer van harte welkom.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u accountants en adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
AllPrepare

Allprepare is dé gespecialiseerde webwinkel voor noodproducten, veiligheid en zelfredzaamheid. Of je nu op zoek bent naar noodpakketten, EHBO-benodigdheden, water- en voedselvoorraden of andere producten om goed voorbereid te zijn op onverwachte situaties, bij Allprepare vind je alles wat je nodig hebt. Met een breed assortiment, deskundig advies en een focus op kwaliteit zorgt Allprepare.com ervoor dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.