Uitslag klaverjas- en sjoelavond d.d. 28 april 2023

Gepubliceerd op
06 mei 2023

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom. De opkomst was wederom dramatisch. Er waren 12 klaverjassers en 4 sjoelers.
Thom liet weten dat Tini Heeres zondag 23 april 2023 is overleden. Vanmiddag was het afscheid op het Selwerderhof, waarbij diverse leden van de Vrienden van de CVV Oranje Nassau aanwezig waren. Er werd even een minuut stilte in acht genomen om Tini te herdenken.

Door Ina Suman

Thom liet weten dat hij bij Mustafa op bezoek was geweest in het UMCG. Het gaat weer de goede kant op met Mustafa en Mustafa is inmiddels weer thuis. Terwijl Thom in het UMCG was, kreeg hij te horen dat Alfred daar ook lag. Alfred moest geopereerd worden aan zijn hart. Thom is toen ook even bij Alfred langs geweest om te kijken hoe het met hem ging. Alfred heeft 3 omleidingen gekregen en is na 10 dagen in het UMCG gelegen te hebben verhuisd naar Beatrixoord voor revalidatie. Alfred verblijft doordeweeks in Beatrixoord en mag de weekenden naar huis. Alfred moet nog tot en met woensdag 3 mei 2023 in Beatrixoord verblijven en daarna moet hij nog enkele weken poliklinisch revalideren in Beatrixoord.

Alfred wilde nog even terugkomen op het wel of niet doorgaan met de maandelijkse klaverjas- en sjoelavonden. Alfred kreeg van Ina te horen dat er maar 3 personen gereageerd hebben op het mailtje dat Ina iedereen heeft toegestuurd. Deze 3 personen hebben aangegeven dat ze door willen gaan zoals het nu gaat; dus maandelijks. Afgesproken wordt dat we dit tijdens de laatste klaverjas- en sjoelavond nogmaals aan de orde stellen. Verzoek van Ina om alsnog te willen reageren op de voorstellen, die hieronder vermeld staan:

  1. We stoppen met de klaverjas- en sjoelavonden, maar de club van de Vrienden van de CVV Oranje Nassau Groningen 1918 blijft bestaan in verband met de Lief en Leed-pot;
  2. We heffen de club van Vrienden van de CVV Oranje Nassau Groningen 1918 op;
  3. Bert Postma kwam met het voorstel om de klaverjas- en sjoelavond naar de maandagmiddag te verplaatsen;
  4. We houden nog 3 x per seizoen, in september, december en rond Pasen of Pinksteren, een klaverjas- en sjoelavond.
  5. We gaan vrolijk verder, met eventuele uitbreiding van het naast gelegen flat.
  6. Waar gaat je voorkeur naar uit?

Alfred wenste iedereen een plezierige avond toe.

Tijdens de pauze bij het klaverjassen, tussen de 1e en de 2e ronde, werd het Rad van Avontuur gedraaid. Nadat Jon en Ina de tellingen gedaan hadden, werd er overgegaan tot het uitreiken van de dagprijzen.

Dagprijzen bij het klaverjassen

 1

Jan de Vries

5.769 punten

 2

Alfred Laaning

5.489 punten

 3

Harry Molema

5.149 punten

 4

Bert de Goeij

4.729 punten

 5

Martijn Prinssen

4.670 punten

 

 

Poedelprijs

 

Thom van Dijk

3.469 punten

 Bij het klaverjassen hebben er diverse wisselingen plaats gevonden, te weten dat Harry zijn 1e plaats heeft af moeten staan aan Jan. Martijn heeft zijn 3e plaats af moeten staan aan Alfred en staat nu 4e. Thom heeft zijn 4e plaats af moeten staan aan Martijn en staat nu 8e. Lucas heeft zijn 5e plaats behouden. Ina en Jon zijn beiden 1 plaats gestegen en staan nu 6e en 7e. Gezinus heeft met Bert Postma geruild van plaats en staat nu 9e en Bert is de hekkensluiter.

Eindstand na 8 avonden klaverjassen

 1. Jan de Vries

 2. Harry Molema

 3. Alfred Laaning

 4. Martijn Prinssen

 5. Lucas Stulp

 6. Ina Sulman

 7. Jon Sulman

 8. Thom van Dijk

 9. Gezinus Bentum

10. Bert Postma

11. Jelle Arents

12. Jens Vos

13. Coby Bos

14. Mustafa Unalan

15. Bert de Goeij

16. Alex Bolt

17. Anne Lindemulder

18. Bert Vos

 

Wat de doormarsen betreft, staat er 1 persoon bovenaan met 6 doormarsen meer dan de nummer 2. De nummer 2 staat 1 doormars voor op nummer 3 en 4.

Dagprijzen bij het sjoelen

 1

Alfred van Deemter

1.002 punten

 2

Marijke Gerrits

   980 punten

     

Poedelprijs

 

Dick Hardieck

   936 punten

 

Er hebben geen verschuivingen plaats gevonden bij het sjoelen.

Eindstand na 8 avonden sjoelen

 1. Marijke Gerrits

 2. Dick Hardieck

 3. Elisabeth v.d. Werff

 4. Alfred van Deemter

 5. Elsbeth Noorman

 De volgende klaverjas- en sjoelavond staat gepland op vrijdag 26 mei 2023, aanvang 20.00 uur. Ook dan staat om half 8 de koffie en de thee weer voor jullie klaar. 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.