Verlies in oefenwedstrijd tegen Achilles.

Gepubliceerd op
21 oktober 2022

Donderdagavond speelden de mannen  van Oranje Nassau een oefenwedstrijd in Assen tegen Achilles 1894. Na 90 minuten voetbal was de eindstand 1-0

Er was weinig publieke belangstelling op de tribune van het mooie complex. Ruim tien toeschouwers van Oranje Nassau, waaronder de bijna complete TC zagen Oranje Nassau de wedstrijd beheersen.  ON was in feite  oppermachtig, met een balbezit geschat op ongeveer 75-80%. Het wachten was dan ook op doelpunten van de gasten. Maar helaas kwamen die er niet. Oranje Nassau bleek niet opgewassen tegen een sterk verdedigende thuisclub die vaak met veel mensen achter de bal speelde. Af en toe kwam men er razendsnel uit zonder echt gevaarlijk te worden. Behalve dan in de 81e minuut. Toen was keeper Jelle Bouma kansloos.

Volgens één van de spelers van Oranje Nassau was het moeilijk spelen op de grasmat van Sportpark Marsdijk. ON kwam uiteindelijk tot weinig kansen, steeds zat er wel een been tussen van een speler van Achilles.  Het mooiste moment leek wel het verwoestend schot van Rémon Schutte. Maar dat schot werd net gekeerd door de paal.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.