Verzorger ON heren 1 gaat meedoen aan de Groningen Swim Challenge voor het kankeronderzoek van het UMCG

Gepubliceerd op
18 mei 2023

Arianne Kooijinga is inmiddels voor het tweede seizoen op rij verzorger van heren 1. Ze heeft eigenlijk geen voetbal geschiedenis, maar doet al sinds haar zesde aan wedstrijdzwemmen.
Op zaterdag 26 augustus a.s. doet ze mee aan de Groningen Swim Challenge.

Wat is de Groningen Swim Challenge?

De Classic Swim is de originele afstand van de Groningen Swim Challenge. Het is de afstand waarmee het ooit allemaal begonnen is. De Classic Swim start voor dag en dauw in de haven van Zoutkamp. In teams van maximaal zes personen wordt in estafettevorm door het Reitdiep naar Groningen gezwommen, dwars door het prachtige Groninger landschap.

Samen met vier anderen gaat Arianne van Zoutkamp naar Groningen zwemmen. Ze doen dit in een estafette vorm en leggen in totaal een afstand van 35km af. 

Daarnaast is ze helaas veel te veel dierbaren verloren aan deze rot ziekte. Waaronder ook haar vader in 2014… Vandaar dat ze deze uitdaging met twee handen heeft aangegrepen.

Mocht je iets willen doneren dan kan dat via de volgende link: https://www.groningenswimchallenge.nl/deelnemers-teams/zwemmer/?z=563 (team A tot Z)

Daarnaast is er aanstaande zaterdag bij ON-Winsum om 14:30 een special potje te vinden om een donatie in te doen!

Dankjewel!!!

 20230826 swim challenge

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.