Voorbereiding mannen eerste selectie.

Gepubliceerd op
01 januari 2023

Op zaterdag 21 januari 2023 begint de selectie van Oranje Nassau aan het tweede deel van de competitie. Het eerste deel werd begin december afgesloten met een fraaie tweede plaats. In de eerste wedstrijd na de winterstop moet het team direct aan de bak tegen koploper Pelikaan S.

Door Siemon Aikema

image63320eb57389c min

Om goed voor de dag te kunnen  komen begint de selectie op dinsdag 3 januari met de eerste training. Ook op donderdag 5 en zaterdag 7 januari wordt er getraind. In de voorbereiding worden er ook twee oefenwedstrijden gespeeld. Op dinsdag 10 januari is Helpman zaterdag ( de oude club van RĂ©mon Schutte) gast op Coendersborg. Om 20.00 uur is de aftrap. Zaterdag 14 januari gaat ON op bezoek bij tweedeklasser SV Bedum. Die wedstrijd begint om 14.00 uur. Of het team van Heerlijn, Pourier en Van der Sluis, na nog een week training klaar is voor het grote werk moet dan blijken in de eerste thuiswedstrijd.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.