Voorbeschouwing bekerronde 2 vrouwen ON

Gepubliceerd op
21 oktober 2022

Morgen spelen vrouwen 1 en vrouwen 2 in de volgende ronde van de beker. 
Vrouwen 1 won in de poule alle wedstrijden en heeft in de tweede ronde van de landelijke beker een uitwedstrijd tegen Saestum vr2 geloot. Zij spelen in de hoofdklasse, waar ON vorig jaar promotie behaalde. De wedstrijd begint om 15:30u in Zeist. 

Vrouwen 2 speelde in de landelijke bekerpoule een keer gelijk en verloor van topklasser Be Quick'28. Daardoor is het team uitgeschakeld in de landelijke beker en zijn zij ingestroomd in de noordelijke beker, waarin de 1e t/m 3e klassers spelen.  De tegenstander van morgen is ACV vr2, dat in de 2e klasse speelt. De wedstrijd begint om 12:30u op Coendersborg. 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.