Voorbeschouwing DSE Vrouwen 1 - Oranje Nassau vrouwen 1

Gepubliceerd op
28 oktober 2022

Morgen staat alweer de vijfde competitiewedstrijd op het programma. Helaas heeft het vlaggenschip van de vrouwenafdeling nog geen punten gehaald in de topklasse. Wel is er vorige week iets aan het vertrouwen gedaan door afgelopen week in de landelijke beker te winnen van Saestum vrouwen 2 met 0-2.

Het vertoonde spel toonde wederom dat de punten wel gaan komen en dat biedt perspectief. 
de tegenstander DSE heeft tot nu toe drie punten gehaald uit de wedstrijd tegen Ter Leede. De overige wedstrijden werden met nipt verschil verloren, behalve tegen DTS dat tot de favoriet voor het kampioenschap kan worden gerekend. Hier werd met 3-0 verloren. 

De wedstrijd begint om 14:30u op het sportpark Hoge Neerstraat te Etten-Leur. Deze wereldreis gaat weer gemaakt worden met de bus van Doornbos die gesponsord wordt door onze hoofdsponsor Renault Terwolde. 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.